Next Geekcon: 2023.11.11 Budapest FMK

Fantazgard - GeekMarket

Kezdés: 00:00

Hely: GeekMarket terem

Bemutatkozás:

Sziasztok!

Mi vagyunk a székesfehérvari Fantazgard, fantasy játékbolt. Kis üzletünkkel és kedves csapatunkkal, immáron már 9 éve hozunk örömet a Fejér megyei animések, geekek és Yu-Gi-Oh!-sok számára. Alig várjuk, hogy találkozzunk veletek ismét a GeekConon. 2020 óta rendszeres résztvevői vagyunk más rendezvényeknek is.
 
De pontosan mit is találtok nálunk?
 
Mindent ami anime, fantasy, sci-fi és videójáték. A legutóbbi rendezvény óta rengeteget frissítettünk az árukészletünkön, hogy tényleg minden, számotokra kedves erekjéket tudjatok hazavinni magatokkal! Szeretitek a Demon Slayert? Tanjiro ott fog várni titeket a pulton, és készenlétben van arra az estre, ha védelemre szorulnánk! Netán a RE: Zero a kedvenced? Rem, Ram felkészülve vár arra, hogy hazamehessen veled! Esetleg jobban érdekelne a Star Wars? Nézzétek meg a különféle 3D-s és hőre változós bögréinket! Talán kedveled a Star Treket? Enterprise és Voyager maketteket is találsz nálunk, hidd el, nem okozunk csalódást! Ha jobban szerettek borzongani, a gyűjtői kiadású Jason Voorhees figura a nektek való, ám Freddy is csak arra vár, hogy hazamehessen veled az Elm utcába… Nálunk választani sem kell, hogy MARVEL vagy DC pártiak vagytok, hiszen mind a kettőből hatalmas a választékunk!
 
Az apróságok kedvelőinek kitűző és kulcstartó „turkálóval” kedveskedünk, de a szerepjátékosok is jó helyen járnak nálunk, hiszen beszereztünk pár D&D-s könyvet, illetve a kockaturkáló is tovább üzemel.
 
Reméljük találkozunk a rendezvényen, mi már nagyon izgatottak vagyunk és várjuk, hogy találkozhassunk Veled!
 
 
Abban az esetben, ha sajnos nem tudsz a rendezvényen részt venni, ne szomorkodj! Üzleteinket már 2 helyen is megtalálod! Gyertek és nézzetek körül Nálunk!
 

Ludman Rebeka Léna
Tel.: 06703572466
Fantazgard Kft. kapcsolattartó

Képgaléria: