Next Geekcon: 2023.11.11 Budapest FMK

KVÍZ

Kezdés: 00:00

Hely: Színházterem

"Készülj fel a kvízfejedelmi trónra: GeekCon - Ahol a tudás szupererővé válik!"

A következő GeekCon eseményén három fantasztikus kvíz vár rátok, amelyekben igazi geek tudásotokat tesztelhetitek le! Kvízenként 10 kérdéssel készülünk. Készüljetek fel, mert ezúttal a Pókember, a Stranger Things és a Dragon Ball világába kalauzolunk el titeket!

Pókember kvíz: Csípjétek meg magatokat, mert a Pókember kvízben a Marvel egyik legikonikusabb szuperhősének világába repítünk titeket! Teszteljük, mennyire vagytok otthon a különböző Pókember-univerzumokban, ismeritek-e a különleges képességeit, és hogy mennyire jól ismeritek a rejtélyes gonosztevőket és szövetségeseket, akikkel együtt harcol.

Akik a Pókember kvízt műsort vezetik: Flórea Gergő és Csurka Dávid.

Stranger Things kvíz: Készüljetek a rejtélyek és az izgalmas kalandok világába, ahol belépünk Hawkins városába! A Stranger Things kvízben felfedezzük, mennyire figyeltétek az elmúlt évadokat, hogy mennyire emlékeztek a karakterekre és az őket ért kalandokra. Az igazi rajongók biztosan könnyedén helytállnak majd a kvíz nehéz kérdései között!

Dragon Ball kvíz: Itt az idő, hogy kihasználjátok a saiyans-erőtöket és mérkőzzetek meg a Dragon Ball világának rejtelmeivel! A kvízben kiderítjük, mennyire ismeritek Goku és barátai hihetetlen kalandjait, a különböző sagákat, és hogy milyen szinten van a tudásotok a Dragon Ball univerzumával kapcsolatban.

Mindegyik kvíz izgalmas kihívást jelent majd, és fantasztikus nyereményekkel várunk titeket! A legügyesebbek szuper jutalmakkal térhetnek majd haza!