Next Events: 
Galaxy Fesztivál: 2024. Aug. 10.

Programok

Téged is várnak a GeekCon legújabb és legizgalmasabb programjai! Megannyi bejelentésünket tematikus kategóriákra szedtük! Kattints a képekre és merülj el a GeekCon univerzumában!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy hamarosan beszámolunk a legújabb és legizgalmasabb programokról, amelyeket a közelgő GeekCon eseményen találhattok meg.

A beszámolónk során áttekintést adunk az eseményen szereplő legfőbb programokról. Az előadásokat és beszélgetéseket számos alkotó vezeti majd.

Emellett kitérünk a cosplay versenyekre, amelyek során az indulók lenyűgöző jelmezekben lépnek színpadra, hűen megidézve kedvenc karaktereiket. A fantasztikus díjak és a kreatív jelmezek garantáltan lenyűgözik majd a közönséget.

Természetesen nem maradhat ki a GeekMarket részleg sem, ahol elindul az igazi vadászat a kedvenc relikviáink beszerzésére.

Tartsatok velünk, mert hamarosan részletesen beszámolunk a programokról itt a weboldalunkon.

Válassz a programok közül:

GeekShow

Belépés

GeekMarket

Belépés

GeekPlay

Belépés

Artist Alley

Belépés

Geek Rooms

Belépés

Cosplay Verseny

Belépés

Büfé kínálat

Belépés
A Geek tombolának 500ft lesz db!
Az FMK aulájában lesznek megvásárolhatóak a szelvények, a pénztárunk mellett!
20 szerencsés nyertest fogunk húzni! Figyelem, idén bevezetésre kerül a Tombola Fődíj! A 20-ik nyertes, egy igazán fantasztikus és értékes nyereménnyel térhet majd haza! Fődíj leleplezése hamarosan.
A tombola sorsolás a GeekShow keretein belül, a színházteremben lesz megtartva.
Fontos! Aki tombolát vásárolt mindenképp legyen ott mikor a sorsolás kezdetét veszi. A kihúzott számot 3-4. alkalommal mondjuk majd be. Ha esetleg nem jelentkezik a nyertes, akkor sajnos új számot húzunk.
Ne maradj le fantasztikus nyereményeinkről!