Next Events: 
Galaxy Fesztivál: 2024. Aug. 10.

Kedves Cosplayerek!

Üdvözlünk titeket az eseményünkön, ahol a kreativitás és a fantázia találkozik! Egy újabb izgalmas cosplayversenyre hívunk, ahol az előadás, a jelmezek és a karakterek igazi csodáját mutathatjátok meg.
A GeekCon mindig is arra törekedett, hogy összehozza a leglelkesebb cosplayerek közösségét és támogassa a tehetségeteket. Mutassátok meg a kedvenc karaktereiteket, éljétek át a szerepüket és ragadjátok meg a lehetőséget, hogy bebizonyítsátok, milyen tehetségesek vagytok!
Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy az eseményről szóló információk és szabályok a jelenlegi GeekCon irányelveinek és gyakorlatának megfelelően kerültek kifejtésre, azonban azok változhatnak az idő múlásával. Érdemes meglátogatni a GeekCon weboldalt, vagy kapcsolatba lépni a szervezőkkel a legfrissebb információkért.

Nézzétek meg a korábbi versenyek nyerteseit:

Ne felejtsétek, hogy a GeekCon mindig is a közösségi eseményekről szólt, így bárki, aki szeretné megnézni a cosplayversenyt, megragadhatja a lehetőséget. Csatlakozzatok hozzánk, és támogassátok az előadókat, a kreativitást és a szenvedélyt, ami áthatja ezt a fantasztikus eseményt.

Köszönjük, hogy csatlakoztok a GeekCon cosplayversenyéhez. Legyetek készen a nagyszerű bemutatókra, és élvezzétek az műsort!

Jelentkezz te is a cosplay versenyre!

A verseny szabályai rendkívül egyszerűek. Minden résztvevőnek lehetősége van bemutatni a jelmezét és a hozzá kapcsolódó karaktert a közönség előtt. Aztán egy szakértőkből álló zsűri pontozza az előadást, a jelmezt, az alkotói képességet és a részleteket. A döntésnél figyelembe vesszük a hűséget a karakterhez, az ötletességet és a kivitelezést.

A nyertesek fantasztikus díjakkal térhetnek haza. 

Olvasd el a versenyszabályzatot a regisztráció előtt.

A Novemberi rendezvényünk zsűri tagjai:

Reikocakes bemutatkozás:

Sziasztok! Reiko vagyok és nagyjából 4-5 éve kezdtem komolyabban foglalkozni a cosplayezéssel. A nagy páncélok szerelmese vagyok így elsősorban EVA foammal szeretek dolgozni, de igyekszem magam a varrásban is fejleszteni. A jelmezeim készítésénél mindig arra törekszem, hogy a legapróbb részletig életre tudjam kelteni az adott karaktert. Már most nagyon várom, hogy láthassam, hogy milyen cosplayekkel és előadásokkal készülnek a versenyzők!

MadMeowie bemutatkozás:

Sziasztok! MadMeowie vagyok.
Perfekcionista, sminkőrült, irodalomkedvelő, vámpírrajongó, örökké fáradt, valamint cosplayer. A való világban filmes és színházi jelmezkészítőként létezem.
2012-ben kezdtem cosplayezni hatalmas lelkesedéssel, bárminemű hozzáértés nélkül nagymamám 40 éves varrógépén. Egy bő évtizeddel később a lelkesedésem töretlen és a kosz mellett némi tudás is ragadt rám. A kosztümök viselésénél jobban csak az elkészítésüket élvezem.
Fő specialitásom a varrás, a smink és a halogatás, de örömmel próbálok ki új dolgokat, mint a fegyverkészítés vagy az elegendő alvás. A humorom fárasztó, de legalább rossz.
Médiára, nemre, műfajra, moralitásra tekintet nélkül választok karaktereket, bárki szóba jöhet, akin valamilyen okból megakad a szemem.
A cosplayezésben számomra a karakterek minél pontosabb, részletesebb megformálása az igazán izgalmas, ezért a karakterhűség és az igényes kivitelezés az elsődleges szempontjaim.