Next Events: 
Galaxy Fesztivál: 2024. Aug. 10.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol található a GeekCon rendezvény?

A rendezvényünknek a Ferencvárosi Művelődési Központ (FMK) biztosít helyet.

Cím: Budapest, Haller u. 27, 1096

Online vásáorltam jegyet, hogy jutok be vele?

Online jegyeddel soron kívűl tudsz bejutni. Az igazoló e-mailt/számlát mutasd be kinyomtatott formában, vagy akár a mobiltelefonod kijelzőjén a kollégánknak, aki ellenőrzi a hitelességét, majd egy belépésre jogosító karszalaggal lát el.

Helyszínen tudok jegyet vásárolni?

Igen. A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges. A rendezvényen a beengedés megkönyítését ti is segíthetitek azzal ha kis címletekkel készültök.

Ha elhagytam a rendezvényt, akkor visszatérhetek később?

A rendezvény ideje alatt szabadon elhagyhatod azt és visszatérhetsz, csak mutasd fel visszatérésedkor a karszalagot a kollégánknak aki továbbenged. A karszalagod épségére neked kell vigyáznod, szakadt, tépett karszalagot nem tudunk elfogadni.

Gyermekeknek hány éves kor alatt ingyenes a belépés?

A rendezvény 4 éves kor alatt ingyenesen látogatható

Cosplay-ben ingyenes a belépés?

Nem, de örülünk minden cosplayes vendégnek, viszont jegyet váltani kötelező minden látogatónak. Ha cosplay versenyre jelentkeztél, és ezt visszaigazolták a szervezők akkor a cosplay versenyzők mentesülnek a sorban állás alól, illetve nem kell belépőjegyet váltani! A segítőknek kötelező a jegyváltás, amit szintén a helyszínen vagy elővételesen, itt az oldalon megvásárolhattok!

Az előadásokra kell ülőhelyet előre lefoglalni?

Nincs lehetőség helyfoglalásra. Érdemes időben elfoglalni az ülőhelyeket, mert hamar megtelik a 311 székkel rendelkező nézőtér.

Lehet dohányozni a Con területén?

Csak az arra kijelölt területen.

Fotókat és videókat lehet készíteni a rendezvényen?

Természetesen, hiszen aki belép a GeekCon területére és jegyet vált, a házirendben foglaltakat betartja. Feltüntettük azt is, hogy kép és hanganyagok készülnek így aki nem szeretné, hogy kép vagy videó anyag készüljön róla, kerülje a kamerákat!

Ételt és italt lehet behozni a rendezvényre?

Természetesen, hozhat bárki magával személyes fogyasztásra, de bent is lesz rá lehetőség. Rendelkezünk büfével. Az aktuális büfékínálatot megtalálod a weboldaunkon.  Ha esetleg valamilyen érzékenységgel (tej, glutén stb..) rendelkezel, érdemes készülnöd saját magadnak étellel, valamint legyen nálunk újratölthető vizes palack, hogy hidratáltak maradjunk. Alkoholtartalmú italokat tilos bevinni a rendezvény területére!

Állatokat be lehet vinni a rendezvényre?

Állatbarát rendezvény vagyunk, de az FMK szabályzata tiltja sajnos.

Cosplayt hoztam magammal, lesz öltöző a rendezvényen?

A látogatók a folyosón található öltözőket használhatják, saját felelősségre! A versenyzők viszont a színpad mögötti öltözőkben fognak öltözni! (A színpad mögött csak a versenyzők tartózkodhatnak!) 

Lesz ruhatár?

Mi mindig kifejezetten kérjük a rendezvény helyszíntől. Általában szokott lenni.