Next Events: 
Galaxy Fesztivál: 2024. Aug. 10.

Rólunk

Szívvel-lélekkel köszöntenek benneteket a GeekCon esemény lelkes csapata!

A mi feladatunk az, hogy olyan találkozókat és rendezvényeket szervezzünk, ahol a rajongásunk és szeretett geek kultúránk kibontakozhat. Itt mindenki megtalálhatja a helyét, együtt szórakozhat és inspirálódhat. A rendezvényeink célja az, hogy közösséget építsünk, ahol barátságok születhetnek és ahol mindenki megtalálhatja a hasonló érdeklődésű társait. Törekszünk arra, hogy az eseményeink mindig olyan élményeket kínáljanak, amelyek szórakoztatnak és lehetőséget adnak a közös alkotásra, felfedezésre.

Izgatottan várjuk, hogy találkozzunk az elkövetkező eseményen!

A mi küldetésünk az, hogy olyan találkozókat és rendezvényeket szervezünk, ahol a szenvedélyünk és szeretett geek kultúránk szabadon kibontakozhat. Itt mindenki megtalálhatja a helyét, ahol elfogadják és ünneplik ezt a kultúrát, és együtt szórakozhatunk és inspirálódhatunk.

Büszkén tartjuk magunkat a geek közösség tagjainak, és a rendezvényünk célja az, hogy megteremtsük ezt a különleges eseményt, ahol együtt ünnepelhetjük a tudományos fantasztikumot, a videojátékokat, a képregényeket a cosplayezést és minden más geek szenvedélyt, amit a szívünkben hordozunk. Törekszünk arra, hogy közösséget építsünk, ahol barátságok születhetnek, és ahol mindenki megtalálhatja a hasonló érdeklődésű társait.

Hisszük, hogy a geek kultúra összekapcsol minket, és hogy ebben a közösségben megtaláljuk azt a különleges kötődést, ami által valóban otthonra lelhetünk. Az eseményeink mindig olyan élményeket kínálnak, amelyek inspirálnak, szórakoztatnak és lehetőséget adnak a közös alkotásra és felfedezésre.

Izgatottan várjuk, hogy találkozzunk az elkövetkező eseményen, és együtt ünnepeljük a geek kultúrát, miközben színes és izgalmas közösséget építünk.

Üdvözöl titeket a GeekCon csapata! 

Nikolas

Főszervező

Annabella

Szervező

Robi

Technikai részlegvezető

István

Staff

Bálint

Staff

Luca

Staff

Lina

Staff

Wytza

Műsorvezető

Violet

Műsorvezető

Rebeka

Artist Alley részleg vezető

Dávid

Vágó-szerkesztő-narrátor

Staff

Még nincs szüveg

 

 

Főszervező

Még nincs szöveg